Liiz

SVar till Liiz:
Jag förväntar mig inte att ni ska överrösa mig med kommentarer men jag skulle uppskatta att få lite bekreftelser att folk faktiskt gillar det jag skriver.
:) Lollo

hörni!

Hörni jag vet att jag har persononer som läser min blogg varje dag så nu får ni faktiskt ja o släng in några kommentarer! lite ideer också :)
tack!

Idag!

Det kommer nog att komma en del idag! Lanske inte jättelång men någon iaf!

Black and white lies - 6

Jag hade blåst håret, lockat det och sminkat mig. Nu stod jag i bara underkläder och kollade på denna fantastiska klänningen som var min. När klänningen  var på så satte jag på mig skorna och tog väskan. Utanför huset stod nu min limmo som Scooter hade beställt.
_____________
___________________________________________________________________________________
45 minuter själv i en limmo, vad ska man göra? Tillslut tog jag upp min mobil och gick in på facebook för första gången på 2 veckor. Som jag föreutspådde så var min profil helt spammad av inlägg från personer på min förra skola. EGentligen förstår jag inte varför jag faktiskt har dom som "vänner" på fb. Det kanske är lite fel av mig att säga det här men hur lågt sjunker vissa för att bli kända? Jag bryr mig inte om jag är känd eller inte, jag vill bara spela, sjunga och dansa. Sen antar jag att kändiskapet hänger på.
- Miss? sa en röst och bröt mina tankar i huvet. Vi är framme.
- Oh, tack! sa jag med ett leende till ögonen i backspegeln. Jag kollade ut ur det mörka fönstret. Framför mig var en lång röd matta med personer so log mot kameror. Jag kunde se Katy Perry, Alex Pettyfer, Justin men de andra hann jag inte se innan all papparazzi flockades runt bilen. Jag tog ett hårdare grepp om min lilla väska och öppnade försiktikt dörren. När dom märkte att jag kom ut så backade dom några steg. Jag hörde hur dörren stängdes bakom mig och hur bilen åkte iväg. Nu var det bara jag, ingen återvändo. När jag kom ut på mattan så såg Justin mig. Han gav mig en liten frågande blick och jag agv honom en nästan omärkbar nickning innan jag log mot kamerorna igen. Jag stod nog på mattan i 10 minuter innan jag kom in i själva huset. När jag kom in så hörde ja direkt en intervjuare (?) som ropade mitt namn.
- AJ!
- Hej! sa jag och gick fram till kvinnan som hade ropat på mig.
- Har du tid för en kort intervju?
- Ja såklart!
- AJ, du är ju bara 17 år, en vanlig tjej i din ålder skulle nog ha hoppat runt och skrikit om hon var här och såg alla dessa människor, hur tar du det?
- Ärligt talat så känns allt det här inte helt verkligt, det känns fortfarande som om jag är den där tjejen som sitter hemma och skriver låtar.
Längre hann jag inte innan någon knacka mig på axeln. Jag vände mig om och såg Jaden.
- Hej! sa jag och kramade honom. Du kan vi snacka lite senare?
- Ja absolut, sa han och gick därifrån.
- Förlåt för det, sa jag med ett litet ursäktande leende.
Hon fortsatte att ställa lite frågor men för ovanlighetenskull så fråga hon inget om Justin. När intevjun var över så kom Scooter för att presentera mig för några männsikor. Jag pratade med Alex Pettyfer, Selena Gomez, Nicki Minaj och många fler. Några minuter innan allt började så satte jag mig  på mi plats närmast gången, ganska precis efter mig så kom de 5 personerna som skulle sitta brevid mig. Även kända som 1 Direction. Zayn satte sig brevid mig sen Liam, Niall, Louis och sen Harry.
- Du är AJ, ellerhur? frågade Zayn. Om jag ska var ärlig så är faktiskt han den snyggaste av dom.
- Ja, det är ja, sa jag och log, eller det hade jag gjort hela kvällen.
- Ja e Zayn, vilka kategorier är fu nominerad till? fråga han.
- Årets nykommling, ni då?
- Oo, hörni killar, sa han och dom andra 4 killarna kollade på oss. AJ här är också nominerad till årets nykommling.
- Synd att hon kommer förlora, sa Louis med ett flin.
- Va inte så säker på det, sa jag med ett flin.
- Louis du borde kanske tagga ner lite, det är ju Scooters nya offer och det gick ju ganska bra för hans förra, sa Zayn. Mer hann vi inte säga förens allt startade.
DOm började att ge ut några priser bästa hip-hop video, bästa kvinnliga video osv. När det ko till bästa manliga artist så var Usher nominerad och vann!. Jag hade ju inte hunnit träffa honom ännu, jag får ta och leta reda på honom lite senare.
När det kom till årets nykomling så satt ID och jag på helspänn.
- Och årets nykommling är...

Ny Design!!!

Ny design! (igen) Vad tycker ni? Kommenter gärna med lite ideer också!!! <3

Black and white lies - 5

(Zayn Malik)
- Ryan!! skrek jag och hoppa på honom.
- Tjena tjejen! sa han och krama tillbaka.
- Så glad blev du inte när du såg mig, sa Justinlite surt.
- Va vad det jag sa Bieber, tjejer diggar mig, sa Ryan med ett creepy smile.
_________________________________________________________________________________________________
- Justin! skrek jag.
- Va e det AJ? fråga Justin uttråkat efter ca 2 timmar av klänningsprovande.
- Jag har hittat min klänning! sa jag glatt och kolla på mig själv i spegeln. Jag granska den ljusa klänningen noggrant. Drapreringen gjorde så att fick en smal midja, lagom runda hörfter och långa ben. Den var perfekt! Någon öppnade döreen till det lilla rummet och in kom Justin och Ryan.
- Gillar ni den? frågade jag och snurra ett varv.
- Redo? undrade Justin och fattade min hand precis vid dörren.
- Japp! sa jag och vi klev ut bland blixtrarna. Som valigt blixtrade det med frågor om oss. Ja menar, vi har setts flera gångar des senatse 2 veckorna och dom har inte räknat ut att vi "dejtar".  Justin bojde sig ner och viska i mitt öra.
- Vart ska vi gå? JAg lutade bak huvudet lite och log, som om han hade sagt något jättegulligt. Nu var det min tur. Jag ställde mig på tå och viskade.
- Vad sägs om det lilla cefeét två kvarter bort? och samma procedur upprepades igen.
När vi kom in så satte vi oss långt bak, ja menar lite privatliv måste man ju ha.
- Så, hur känns det? fråga Justin.
- Känns vadå?
- Ja vet inte, allt? Att få en PR-pojkvänn, första galan, träffa Usher igen. Det har hänt så mycket genom min karriär så jag kommer inte ihåg hur allt var i början, förklarde han.
- Ja vet inte riktigt, jag har inte hunnit att känna efter, allt har hänt så fort. Ja menar, jag har inte tfäffat Usher på typ 5 år så det ska bli jätteroligt! Galan ska också bli kul, jag är bara lite rädd över hela pojkvänn delen. Tänk om någon av oss hittar någon annan tjej eller kille medans vi är "tillsammans" vad händer då?
Han tveka ett tag tills han tillslut lite halvt uppgivet sa
- Jag vet helt ärligt inte, jag antar att om det blir något seriöst så får vi göra slut, sa han och ryckte på axlarna.
Senare på kvällen så åt jag middag med både min mammma och pappa, som det brukade vara.
- Hur känns det att träffa Usher igen imorn AJ? frågade min mamma med ett leende. Min mamma måste vara den snällaste personen som finns. Hur jobbig och hur mycket jag än kräver av henne så gör hon vad som helst för mig.
- Jag längtar jätte mycket! sa jag ivrigt.
- Jag förstår det, sa min pappa. Du brukade inprinsip följa efter honom vart han än gick när du var liten. Nu har du inte träffat honom på, vad är det? 5 år?
- Jag har saknat honom, sa jag med ett leende.
Jga kom ut ur duschen, vira en handduk om kroppen, Jag gick fram till spegeln. Framför mig stod en tjej som var 17 år. Hon hade långt blondt hår. Den blå ögon som vanligtvis var inringade med svart smink visade nu en känsla, av oro. Jag gillade verkligen inte att gå ut med Justin. Absolut inte för att det var Justin utandet kändes inte rätt. För fösrta gången ha en relation med någon och det var falskt? Inte en dröm precis. Men å andra sidan är det det här som gör att jag får leva drömmen.
Jag hade blåst håret, lockat det och sminkat mig. Nu stod jag i bara underkläder och kollade på denna fantastiska klänningen som var min. När klänningen  var på så satte jag på mig skorna och tog väskan. Utanför huset stod nu min limmo som Scooter hade beställt.
_______________________________________________________________________________________________
Förlåt för dålig uppdatering!! Tycker ni om novellen? Kom gärna med ideer jat tar åt mig! <3

Design!

Fölåt för att min design är failad! har inte tid att fixa detta...

Black and white lies - 4

12 dagar senare
Jadens och min musikvideo kommer inte komma ut förens om ett tag, när jag är klar med min första singel som har atgit lite längre tid än planerat. Usher's turne hade blivit längre än planerat så han kommer direkt till MTV awards (Jag vet att jag skrev fel förra gången, hehe) som är imorgonkväll. Nu ska jag och Justin ut på en "dejt" och köpa klänning till mig. Haha, det låter så fel att säga dejt när jag ska med Justin. Dom senaste dagarna som vi har umbåts har vi blivit riktigt bra vänner, men jag tror att det är ömsesidigt att det inte kommer att bli något mer mellan oss, på riktigt i alla fall. Mamma och pappa har jobbat väldigt mycket sen vi kom hit, det har väll jag också gjort, så vi har inte kunnat umgås så mycket.
När Justin tutade utanför mitt hus så tog jag min väska som matchade med mina mörka jeans, vita linne, skin-jacka och låga men med hög klack stövletter. Självklart så hade Justin papparazzin efter sig så jag blev omringad av dom så fort jag kom ut ur huset. Om det inte var för Justin så hade jag nog inte blivit så känd som jag är nu, i alla fall innan singeln släpps. Men o andra sidan så är det väll det som är meningen. Jag hoppade in i bilen och kramade Justin.
-Heej!
-Hej, tjejen! Är du sugen på att köpa en klänning?
-Ja det ska bli kul, var ska vi åka?
-Jag tänkte att istället för att åka till stan så åker vi till Ryan, min stylist. Och sen kan i typ ta en fika för själva "dejten". okej?
Han startade bilen och började åka iväg mot Ryans (Good) hus. Det blev en tystnad men inte sådär spänt utan bara som om ingen hade något att säga. När vi kom fram till Ryans studio eller vad man ska kalla det så hoppa jag ur bilen så fort som möjligt. Ja menar, vilken tjej skulle inte vara exalterad över att få en klänning från en av landets bästa stylister? Inte jag i alla fall!
-Oj, någon är glad! sa Justin bakom mig.
-Vem skulle inte vara det när man ska få en snygg klänning och få träffa Ryan igen! Redan första gången jag träffade Ryan så blev jag kär i honom (i ett helt intekärlek sätt såklart). Jag bara älskar hans bubbliga personlighet (cheesy jag vet) och hans hår är to die for!
-Ryan!! skrek jag och hoppa på honom.
-Tjena tjejen! sa han och krama tillbaka.
-Så glad blev du inte när du såg mig, sa Justinlite surt.
-Va vad det jag sa Bieber, tjejer diggar mig, sa Ryan med ett creepy smile.

RSS 2.0