Kolla denna blogg!!

http://trueloveforbieber.blogg.se
Älskar denna novell blogg och har följt den varje dag sedan i sommras! Hennes statiskt har börjat skjunka (vet inte varför, hon skriver jättebra!) men kolla in den och länka mycket!!
Kram

Black and white lies - 9

*1 nytt SMS"
"Haha! Killarna och jag ska vara kvar en vecka till i Atlanta, lust att göra nått imorn?"
Det  var kväll nu och jag ligger i soffan med en skål godis - eller ja, en halv skål godis - , en halvkass film och sms:ar med Zayn.
"Ja absolut! Jag har koreografi träning till 3 men du kan väll möta mig där så gör vi nått x"
"Det blir bra, men killarna ropar så jag måste gå! Bye!"


Morgonen därpå vaknade jag vid 9 och jag skulle vara i vid dans studion halv 10. Jag satte på mig ett par grå mjukisbyxor, en vit sport-BH, en lila magtröja / hoodie och ett par vita supras. I en väska la ja ner en outfit som jag skulle ha på mig efteråt (bild ovan). När jag satte mig i bilen så åkte jag inte direkt till studion, jag tog ett stop på Starbucks för att köpa en stor varm latte. Nästan varje dag sen jag kom till USA så hade jag köpt en latte innan jag började jobba.
I studion så var det speglar på alla väggar, mitt i rummet så dansade två killar, en som såg ut att vara ca 25 och den andra i min ålder. När dom såg mig så slutade de dansa och kom fram till mig.
- Hej AJ! Mitt namn är Marc och jag är din koreograf, sa den äldre killen. Det här är Oscar och han är din danspartner. Vi hälsade på varandra. Oscar var faktiskt riktigt snygg. Han var kanske 1 och 85, vältränad, hans hår var chokladbrunt,  kort och ganska ruffsigt.
- Ja, det är väll bara att sätta igång, sa Marc.
Vi tog några få pauser då och då men annars så dansade vi i 4 timmar.
- Okej då var vi klara för idag! sa Marc. Jag kollade mot klockan 15.16, fan Zayn är nog redan här.
- AJ, vi ses nästa vecka men då kommer alla bakgrundsdansare vara här.
- Okej, tack för idag men jag är sen så jag måste gå nu! Sa jag lite stressat och halvsprang mot omklädningsrummen för att fort duscha, sminka och klä på mig. När jag kom ur duschen så lös min mobil till.
*1 nytt SMS*
"Jag står nere i receptionen, kommer du snart? Xx Zayn"
Jag svarade kort att jag var på väg. När sminket var klart så tog jag en sista titt i spegeln. Varför var jag så nervös? Jag ska bara träffa Zayn. Nere i receptionen satt Zayn som han sa att han skulle. Lika snygg som vanligt med en skjorta som var knäppt med de översta två knapparna och ett par chinos. Av någon anledning blev jag väldigt glad när ja såg honom. När jag kom närmare så kollade han upp och log.
- Hej AJ! sa ha och kramade om mig.
- Hej! sa jag och kramade tillbaka.
- Så vad vill du göra? frågade han medans vi gick mot min bil.
- Jag har inte ätit sen frukost så kan vi snälla äta nått? bad jag och lät nästan lite desperat.
- Haha, jag har inte heller ätit lunch, men jag orkar inte ha papparazzin efter mig idag, vi kan beställa upp på vårt hotel?
- De funkar för! sa jag och vi klev in i bilen. Jag satte på radion lite lågt så att man fortfarande kunde prata.
- Ni skulle vell ha åkt hem idag va?
- Aa, men vi bestämde oss för att stanna i en vecka och ta det lite lungt. I bilen pratade vi lite och lärde bara känna varandra lite mer. Jag gillade Zayn, han var riktigt skjysst. Bubblig elr hur man nu förklara det, men samtidigt lite tillbakadragen.
Förlåt för dåligt uppdaterande och tråkigt kapitel, men Up All Night kom ut idag! Och jag älskar det! :D

På G!

jag har INTE slutat skriva! bara att matteprov och novellblogg går inte så bra ihopp... hmm.. jajajag håller på med ett kapitel så håll ögonen öppna!!

Black and white lies - 8

- Nå, ser jag bra ut? frågade jag Ryan och Justin när jag hade fått på mig min klänning med tyllkjol och ett par höga klackar som faktiskt gick att dansa i trots sin höjd
- Wow AJ, du e skitsnygg! fick jag som ett svar från Ryan och Justin som höll med.
- Tack! Justin? Ska vi gå?
- Ja kom nu! sa jag och drog ut honom till bilen.

*Intervjue*
- Hej och tack för att du kom, du måste vara riktigt trött idag va? sa personen som skulle intevjua mig idag. Scooter var skjysst och gav mig ledigt idag eftersom han visste att jag skulle vara trött efter galan igårkväll. Eller ja, enligt honom var jag "ledig" men var ändå tvungen att göra denna tv-intevju.
- Tack så mycket att jag fick komma. O ja, jag är riktigt trött, men det var väl värt det,  sa jag och log. Min glädje var inte riktigt, efter att ha kommit hem vid 6 på morgonen var inte en interjuv det man längtade mes efter. Även om den är på eftermiddan Scooter!
- O grattis till priset! Det är inte många som vinner pris efter bara några veckor.
- Haha tack så mycket! Nä, det e inte så många gör det.
Hon fortsatte att prata lite om hlea galan, priset osv. Jag var lite förvånad över att Justin aldrig blev ett ämne, men det kommer vell.
- För några dagar sen när jag fick reda på att jag skulle träffa dig så försökte jag hitta lite info om dig, men det som slog mig var att vi inte vet så mycket. Därför så har jag förberett några frågor till dig.
- Nu blev jag lite rädd, för det känns som om ni vet allt om mig redan...
- Va inte rädd, de e inga kompliserade frågor. Fråga 1. När kommer ditt album ut?
- Augusti, så om 3 månader är det planerat.
- Din värsta ovana är?
- Att jag är sjukt beroende av Sour Patch Kids..
- Det kan inte vara din värsta ovana?
- Asso jag äter typ 1 påse om dan. Wow, det lät hälsosamt haha.
- Sista frågan, favorit artist eller band?
- Ee, asso jag har inte någon riktigt favorit men jag gillar typ The Script, The Fray, Joe Brooks, Hurts, Civil Twilight, Two Door Cinema Club, OneRebublic, Coldplay.
- Oj, de va många.
- Haha aa, men musik är ju mitt liv.
- De va den sista frågan men innan intervjun är slut så skulle vi vilja höra vad du har att säga om en bild, kolla, sa hon och nicka mot en tv-skärm. Bilden som visades var såklart en bild från igår, jag och Justin satt i ett litet bås och håglade, igen. Jag vet att vi överdrev lite, men det var det som behövdes för att få många rubriker. I och för sig så har jag inte sett en enda, men det kan också bero på att jag inte hade gjort något idag utom sova och vara här.
- Nå, du och Bieber är nära vänner?
- Jag antar att man kan säga det så..
- Och ni har dejtat hur länge?
- 2 veckor, sa jag och bet mig lätt i läppen. Ett stort "aaawwww" hördes från publiken.
*1 nytt SMS"
"Haha! Killarna och jag ska vara kvar en vecka till i Atlanta, lust att göra nått imorn?"
Det  var kväll nu och jag ligger i soffan med en skål godis - eller ja, en halv skål godis - , en halvkass film och sms:ar med Zayn.
"Ja absolut! Jag har koreografi träning till 3 men du kan väll möta mig där så gör vi nått x"
"Det blir bra, men killarna ropar så jag måste gå! Bye!"
Ingen bild idag!
Någon som har sett Breaking Dawn? Själv har man redan sett den 2 gånger - Yes, I'm one of those Twilight people..

Puss

slutade aldrig

Ville bara säga att jag aldrig slutade skriva på bloggen, det händer bra mycket saker i mitt liv just nu och tiden räcker inte riktigt till! Men en sak är säker att när den dagen kommer, at jag bestämmer mig för att sluta skriva som kommer jag säga det.
Kärlek!

Vad tycker ni?

Hejhej! Jag behöver lite hjälp med en grej. Jag funderar att använda någon annan person som AJ istället för Taylor Momsen. Jag ville inte ha någon vanlig person som Selena Gomez eller Miley Cyres, men nu har jag märkt att det kanske skulle va bättre med någon annan? Kommentera om och i så fall vem ni tycker skulle passa bra. Får jag inga förslag så byter jag nog inte.
Vill helst inte säga detta igen men kommentera snälla! Det tar inte lång tid och jag får ingen respons. Tycker ni att novellen är bra? Ska jag ändra på något?
//Lollo

black and white lies - 7

Dom började att ge ut några priser bästa hip-hop video, bästa kvinnliga video osv. När det ko till bästa manliga artist så var Usher nominerad och vann!. Jag hade ju inte hunnit träffa honom ännu, jag får ta och leta reda på honom lite senare.
När det kom till årets nykomling så satt 1D och jag på helspänn.
AJ's efterfest klänning!

 


 

- Och årets nykommling är... AJ!!!
Seriöst, vann jag? Jag måste drömma, det här kan inte vara sant! Jag reste mig upp och började gå ner mot scenen. Justin - som satt några rader nedanför mig - hade nu ställt sig upp tillsammans med en massa andra människor. När jag bara var någon meter ifrån honom så tog han ett steg mot mig, satte dina händer på mina höfter och jag mina runt hans hals. När vi möttes i en kyss så började alla jubla och applodera högt. Kyssen varade i några sekunder innan vi kramades och jag gick vidare.
När jag kom upp på scen så tacka jag och höll ett litet tal men gick ganska fort ner backstage. Precis när jag gick av scenen så såg jag enn ansikte som jag inte hade sett på länge. Usher. Även fast mina höga klackar så är jag ganska stolt för den fart som jag lykades åstakomma innan jag omfamnade honom.
- Gud vad jag har saknat dig! sa han mot mitt huvud.
- Jag har saknat dig me, sa jag samtidigt som jag kände en tår rull ner för min kind.
- Åh gumman, gråt inte!
- 10 minuter! ropade en persone med stora hörlurar till Usher.
- Jag måste gå nu, men vi ses snart heller hur? frågade han mig. Jag nickade innan han gick för att göra sig i ordning. När han var bort så gick jag ut, det var Adele som tog på scen o sjöng. Hon var riktig bra. När jag gick upp upp för trapporna till min stol så kom  många fram och grattade mig. När jag gick förbi Justin så drog han ner mig i hans knä.
- Jag saknade dig, sa han så att bara de närmaste kunde hör.
- Jag saknade dig med, svara jag innan våra läppar prässade sig mot varandra och man hörde et "aaaawww" från alla runt om oss. Vi fortsatte att kyssas av resten av låten och  nästa presentation för nästa framträdande som visade sig vara LMFAO. Sedan satt jag bara i hans knä med huvudet mot han bröst genom Ush's framträdande och med bra några lätta kyssar resten kvällen.
På vägen ut så gick Justin för att hälsa på någon, jag började gå mot utgången när jag stötte ihop med 1D igen.
- Hej killar!
- Men är det inte miss bästa nykommling, sa Louis med glinten i ögat.
- Heh jo, woohoo! sa jag och höll upp mitt pris.
- Så du o Bieber asso? fråga Harry.
- Hehe, jag antar att man kan säga det så, sa jag och skrattade lätt. Va ska göra nu då killar?
- Vi ska dra till efterfesten ska du dit? sa Zayn
- Skulle inte missa den! Jag o Justin ska bara byta om till något lite mer bekvämt att dansa i, sa jag och kolla ner på klänningen. Jag var precis på väg att fortsätta men någon slingrade sina armar runt min midja och gav mig en kyss på halsen. Justin.
- Saknat mig? sa han och jag vände mig om.
- Såklart baby.
Jag vände mig mot killarna igen och Justin och dom gjorde ett "killhanslag" (någon som vet vad det kallas?)
-Sötnos, Ryan väntar på oss vi måste gå, sa Justin efter några minuter av pratande. Han tog min and.
- Okey, vi ses vell sen killar?
- Absolut! var det sista vi hörde innan vi gick iväg, hand i hand.
- Nå, ser jag bra ut? frågade jag Ryan och Justin när jag hade fått på mig min klänning med tyllkjol och ett par höga klackar som faktiskt gick att dansa i trots sin höjd.
- Wow AJ, du e skitsnygg! fick jag som ett svar från Ryan och Justin som höll med.
- Tack! Ska vi gå?
- Ja kom nu! sa jag och drog ut honom till bilen.
Nå, vad tkr ni? Ska jag skriva om festen oxå eller hoppa till nästa dag med lite tillbaka blickar? Ert val!
Länka gärna denna blogg åt mig!
Puss allihoppa!
Lollo

Anledning

hej, ville bara berätta lite snabbt varför inget kapitel kmr, jag är i miami med min familj o har inte riktigt tid att skriva. men så fort ja kmr hem igen(söndag) så börjar jag skriva igen!
puss!! <3

RSS 2.0