Don't even try; 7

- Hur gör ni det där? sa Christian skrämt. Det är som om ni kan läsa varandras tankar!
- Tvillingar, sa båda samtidigt och börja skratta.a- Justin, ge mig din telefon så ska du få prata med en tjej från Sverige. Han gav mig hans telefon men sen fatta han vad jag hade sakt.
- Sverige?
____________________________________________________________________________________________

JUSTIN's perspektiv
- Är ni från Sverige? frågade jag.
- Mmm, visste du inte det?
- Nej, hur skulle jag kunna göra det?
- Spela roll, ring nu! sa Chris gnälligt och höll upp sin kamera för att filma. Jag klickade på den gröna lren och ringde numret som Melissa hade skrivit in.
(Egentligen pratar alla engelska, men nu när dom ringer till Sverige kommer jag skriva allt som sägs på Engelska på Engelska och lika dant med Svenskan. Jag skriver när det går tillbaka till vanligt igen.)
- Mikaela här, svra hon trött.
- Hi, it's Justin Bieber here, svara jag.
- Aylissa, smart att säga att ni skulle va med honom i helgen, jag fatta inte ord av det hon sa.
- Hej Micki! skrek både A och M samtidigt.
- Ehm, what? sa jag som fortfarande inte fatta något och tjejerna börja skratta.
- Micki? Can you speak English, so that JUstin, Caitlin, Chris, Ryan and even Chaz understand?
- Hey! klaga Chaz och himmla med ögonen.
- Uhm, sure... svara hon osäkert. Why are you guys calling?
- It was supposed to be a dare for Justin, but then A told you that we are friends whith him, sa M. "Sorry" mimade A mot alla. M viskade något i Ryan öra som började skratta och sedan prata för första gången.
- Hi, it's Ryan talking now, I'm just wondering, are you hot? alla i rummet började skratta. Mikaela började också skratta, sa något på svenska, sa hejdå och la sedan på.
(Nu är det som vanligt igen.)
- Ska vi fortsätta, sa jag och började snurra på flaskan som hamna på Caitlin. Hon svarade konka. Nu kör vi vell lite elakare? sa jag. Alla utom Caitlin tyckte det var en bra ide.
- Okey, du ska, började jag. Eee, du och Ryan ska kyssas, jag e snäll nu. Dom kysstes och Caitlin snurrade flaskan som hamnade på Melissa.
- Ledsen, men jag ska hämnas på Justin, sa hon och kolla menande på Melissa. 
- Nej! Aldrig att jag rör honom! Han kommer ju inte ens lida! sa hon förskräckt.
- Hon har rätt, sa jag och flina.
- Vi sa ju att man var tvungen att göra det.

CHAZ perspektiv
Haha, Justin måste vara skitglad nu! Han gillade ju Melissa! 
__________________________________________________________________________________________________

4!!!! Jag är bäst. Korta, men fortfarande!
 Får se när nästa kommer...

XoXo Lollo

Don't even try; 6

När vi kom hem så bytte alla om och vänta på att Christian skulle lägga upp filmen på Twitter och YouTube. När han var klar med det så satte sig  alla i Caitlin's rum. 
- Så,vad ska vi göra? fråga A som satt mellan Justin och Christian.
____________________________________________________________________________________________

Alla började tänka lite, men efter ca. 10 sekunder skek Chaz.
- Vi kan spela sannink eller konka!skek han.
- Okey, men du måste verkligen ta det lite lungnare med sockret innan vi blir döva, sa jag.
- Vad menar du med det? sa han oförstående och tog ännu ett bett av sina stora chokladkaka som han hade i handen. Alla började skratta han och tog bara ett till tugga av choklad.
- Ska jag hämta en flaska eller? sa Caitlin som hade slutat skratta. Justin sa att hon skulle det och gick ut men kom snabbt tillbaka med en flaska i handen.

Alla satte sig i en ring och Ryan vörjade prata;
- Allt som händer i det här rummet stannar här och man måste vara ärlig och man får inte klaga över något, ok? Alla lovade och han började snurra flaskan som hamnade på Chaz.
- Sanning eller konka? frågade han.
- Sanning, svara han och Christian muttra något i stil med "fegis". Ryan frågade först om vi skulle vara snälla eller elacka. Vi bestämde att vi skulle vara snälla i början men att det sedan skulle bli värre.
- Ehm, vem av tjejerna i klassen är snyggast om du inte får välja någon i det här rummet? fråga han.
- Hanna, helt klart! sa han stolt och börja snurra flaskan som stanna på Jutin.
- Sanning eller konka?
- Konka.
- Busring och säg att det är Justin Bieber, sa Chaz.
- Okey, sa han och tog fram sin telefon. Vem ska jag ringa? fråga han.
- Oh! Jag vet! sa jag. A, vi ringer
- Mikaela! avslutade hon min menig.
- Precis!
- Hur gör ni det där? sa Christian skrämt. Det är som om ni kan läsa varandres tankar!
- Tvillingar, sa båda samtidigt och börja skratta.
- Justin, ge mig din telefon så ska du få prata med en tjej från Sverige. Han gav mig hans telefon men sen fatta han vad jag hade sakt.
- Sverige?
____________________________________________________________________________________________

Kort, ja vet. Men jag måste vara å bra humör idag när ni får 3 delar på en dag. Nu kan ni nog få vänta i några dar innan jag skriver igen. Sorry!
 
Juste tkr ni att jag ska skriva 2 noveller samtidigt? Kommenter!

XoXo LolloDon't eve try; 5

- Om du rör mig så är du död, sa jag och han flina. Jag satte mig i hans knä och Caitlin börja köra mot stranden. Justin hade sina händer på min midja och jag kände hur hans händer gled längre ner mot mina höfter mot min rumpa väldigt långsamt.
- Du skulle bara våga, tro mig, väste jag i hans öra. Han bet sig i läppen för att han inte skulle skratta, tror jag. Men han flyttade motvillig upp händerna till min midja igen.
____________________________________________________________________________________________

(ingen bild, dåligt internet)

När vi kom fram till stranden så fanns det papparazzi där, men dom höll sig på avstånd. Killarna satte sig på sina stolar och höll på med sina mobiler. Samtidigt vände jag mig och tog av mig shortsen som jag hade fått låna av Caitlin och min egna T-shirt. A som stod framför mig nicka lite med huvet som ett tecken att jag skulle kolla bakåt. Jag vred lite på huvet och såg vad hon syfta på. Justin hade kollat upp från mobilen och fastnat med blicken å min rumpa.
- Ehm, Justin. Vad gör du? sa jag med ett flin på läpparna utan att vända mig om.
- Eee... börja han. Inget! sa han sedan snabbt. Jag vänd sedan på mig och han kollade ner på sin mobil men man kunde seden rosa färgen på kinderna som avslöjade att var generadav att ha blivit på kommen. Vi tjejer la oss ner på våra solstolar. Jag blundade och njöt av solen som värmde min hud. Efter bara några minuter så ställde sig någon i vägen för solen.
- Hey! sa jag Cai och A samtidigt. Jag kolla upp och såg Justin hels blöt skymma min sol, Chaz stod framför Caitlin och Ryan framför A, båda lika blöta. Justin log ett litet "evilsmile" när han närmade sig mig.
- Nej! Du rör inte mig! sa jag högt när jag fatta vad han skulle göra.
- Vi behöver några att bada med, sa han gnällit. 
- Ja... började jag protestera, men det var för sent. Hans ena arm hade redan ett gräpp om mina ben och den andra armen hade han i ett grepp över ryggen på mig.
-Justin! Du är kall! gnällde jag. Han svara inte, utan börja bara gå.
Jag kollade mot de andras håll, Chaz och Ryan hade släppt ner tjejerna på knä-högt vatten. Men Justin gick mot bryggan i stället för stranden. Han gick ut längst ut på bryggan och höll på ut över vattnet.
- Om du släpper mig är du så dö... längre han jag inte innan han hade släppt mig och jag hörde ett plask när jag bröt vattenytan. Jag började simma upp mot vattenytan med ångrade mig sedan och började simma in mot land men kom upp för att andas under bryggan så att han inte skulle se mig. Jag kunde se dem a andra skratta mot stranden men sluta när de sog mig. Jag gjorde ett teckan så att dom skulle vara tysta. Jag klättra upp för stegen och såg Justin som börja bli lite orolig då han kolla ner i vattnet för att se mig komma upp. Jag smög upp bakom honom.
- Revenge's a bitch, sa jag innan jag putta till honom i ryggen sa att han oberätt ramla ner i vattnet. Alla på stranden började skratta mer än vad dom gjore innan och jag såg Christian stå med sin mobil och han hade tydligen filmat allt. YouTube nästa!

Justin spela sur och försvara sig med att han inte var berädd när Ryan och Chaz reta honom på vägen hem i bilen och jag satti hans knä.
- Va inte ledsen, det är bara hela världen som kan se filmen när vi lägger ut filmen på YouTube, sa jag och klappa honom lite på huvet.
- Vilken film!?! skrek han och Christian vifta lite med sin mobil. Ni filma!?! skrek han nu ännu hörgre.
- Haha, såklart! sa jag och börja skratta igen. Han spela ännu mer sur.

När vi kom hem så bytte alla om och vänta på att Christian skulle lägga upp filmen på Twitter och YouTube. När han var klar med det så satte sig  alla i Caitlin's rum. 
- Så,vad ska vi göra? fråga A som satt mellan Justin och Christian.    
__________________________________________________________________________________________________

2 på en dag, blir det en tredje? Inte just nu men sen kanske... vem vet.
Glöm inte att kommenter,

XoXo Lollo

RSS 2.0