Black and white lies - 6

Jag hade blåst håret, lockat det och sminkat mig. Nu stod jag i bara underkläder och kollade på denna fantastiska klänningen som var min. När klänningen  var på så satte jag på mig skorna och tog väskan. Utanför huset stod nu min limmo som Scooter hade beställt.
_____________
___________________________________________________________________________________
45 minuter själv i en limmo, vad ska man göra? Tillslut tog jag upp min mobil och gick in på facebook för första gången på 2 veckor. Som jag föreutspådde så var min profil helt spammad av inlägg från personer på min förra skola. EGentligen förstår jag inte varför jag faktiskt har dom som "vänner" på fb. Det kanske är lite fel av mig att säga det här men hur lågt sjunker vissa för att bli kända? Jag bryr mig inte om jag är känd eller inte, jag vill bara spela, sjunga och dansa. Sen antar jag att kändiskapet hänger på.
- Miss? sa en röst och bröt mina tankar i huvet. Vi är framme.
- Oh, tack! sa jag med ett leende till ögonen i backspegeln. Jag kollade ut ur det mörka fönstret. Framför mig var en lång röd matta med personer so log mot kameror. Jag kunde se Katy Perry, Alex Pettyfer, Justin men de andra hann jag inte se innan all papparazzi flockades runt bilen. Jag tog ett hårdare grepp om min lilla väska och öppnade försiktikt dörren. När dom märkte att jag kom ut så backade dom några steg. Jag hörde hur dörren stängdes bakom mig och hur bilen åkte iväg. Nu var det bara jag, ingen återvändo. När jag kom ut på mattan så såg Justin mig. Han gav mig en liten frågande blick och jag agv honom en nästan omärkbar nickning innan jag log mot kamerorna igen. Jag stod nog på mattan i 10 minuter innan jag kom in i själva huset. När jag kom in så hörde ja direkt en intervjuare (?) som ropade mitt namn.
- AJ!
- Hej! sa jag och gick fram till kvinnan som hade ropat på mig.
- Har du tid för en kort intervju?
- Ja såklart!
- AJ, du är ju bara 17 år, en vanlig tjej i din ålder skulle nog ha hoppat runt och skrikit om hon var här och såg alla dessa människor, hur tar du det?
- Ärligt talat så känns allt det här inte helt verkligt, det känns fortfarande som om jag är den där tjejen som sitter hemma och skriver låtar.
Längre hann jag inte innan någon knacka mig på axeln. Jag vände mig om och såg Jaden.
- Hej! sa jag och kramade honom. Du kan vi snacka lite senare?
- Ja absolut, sa han och gick därifrån.
- Förlåt för det, sa jag med ett litet ursäktande leende.
Hon fortsatte att ställa lite frågor men för ovanlighetenskull så fråga hon inget om Justin. När intevjun var över så kom Scooter för att presentera mig för några männsikor. Jag pratade med Alex Pettyfer, Selena Gomez, Nicki Minaj och många fler. Några minuter innan allt började så satte jag mig  på mi plats närmast gången, ganska precis efter mig så kom de 5 personerna som skulle sitta brevid mig. Även kända som 1 Direction. Zayn satte sig brevid mig sen Liam, Niall, Louis och sen Harry.
- Du är AJ, ellerhur? frågade Zayn. Om jag ska var ärlig så är faktiskt han den snyggaste av dom.
- Ja, det är ja, sa jag och log, eller det hade jag gjort hela kvällen.
- Ja e Zayn, vilka kategorier är fu nominerad till? fråga han.
- Årets nykommling, ni då?
- Oo, hörni killar, sa han och dom andra 4 killarna kollade på oss. AJ här är också nominerad till årets nykommling.
- Synd att hon kommer förlora, sa Louis med ett flin.
- Va inte så säker på det, sa jag med ett flin.
- Louis du borde kanske tagga ner lite, det är ju Scooters nya offer och det gick ju ganska bra för hans förra, sa Zayn. Mer hann vi inte säga förens allt startade.
DOm började att ge ut några priser bästa hip-hop video, bästa kvinnliga video osv. När det ko till bästa manliga artist så var Usher nominerad och vann!. Jag hade ju inte hunnit träffa honom ännu, jag får ta och leta reda på honom lite senare.
När det kom till årets nykomling så satt ID och jag på helspänn.
- Och årets nykommling är...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0